бул. Съединение 67
Хасково,
България
25.5655793999999
41.9316153
UserLikes
Име: ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ ЕАД
Адрес: Хасково, бул. Съединение 67
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.ecotherm.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Котли за отопление и радиатори с неелектрическо загряване
Дейност:

Производството и продажба на топлотехнически изделия

Ключови думи: котли, горелки, пелетни, автоматизирани, топлотехнически изделия

За нас

ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ ЕАД
Екотерм Проект ЕАД произвежда и търгува с широка гама високо ефективни пелетни котли, котли на дърва, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети.
"Екотерм Проект" ЕАД е създадено през 2008 г. Дейностите във фирмата са така организирани, че потребителите в домакинствата, публичния и промишления сектор да получат висококачествен краен продукт на приемлива цена, и по този начин да промотира и непрекъснато да разширява пазарния си дял в страната.

"Екотерм Проект" ЕАД произвежда и търгува с широка гама високо ефективни пелетни котли (ОЕМ решения), котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети. Фирмата търгува с отоплителна и климатична техника и всички необходими компоненти за отоплението.

"Екотерм Проект" ЕАД произвежда и успешно продава отоплителни съоръжения под търговските марки GreenEcoTherm и Bisolid в България и в Европейския Съюз.

Търговската дейност на фирмата на вътрешния и международния пазар на продуктите оползотворяващи биомаса с марки GreenEcoTherm и Bisolid се осъществява от екип специалисти, разпределени в две направления – Вътрешна и Външна търговия.
На база опита на нашия R&D отдел и разработеното ноу-хау ние предлагаме иновативни и екологични продукти с най-доброто съотно
ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ ЕАД
шение цена / качество.

Ние сме компания с обещаващо развитие и дългосрочен ангажимент към нашите клиенти. Компанията се стреми да предлага на клиентите оптимални и рентабилни решения за отопление и комфорт, следвайки най-новите тенденции в европейския и световен пазар на отоплителна техника.

Ново-разработеният от Екотерм Проект ЕАД комбиниран котел VIADRUS FURIA, беше удостоен със златен медал и диплом от Международен Технически Панаир Пловдив 2014 в категорията „Енергетика и екология, технология и управление на водите, химическа промишленост". Престижното отличие се присъжда за иновативни изделия, отговарящи на стандартите на ЕС.

Дистрибуторите на Екотерм Проект ЕАД от България и Европа са професионално обучени в специално създадения от фирмата Биомаса Учебен Център. Постоянното техническо обучение и добрия сервиз са гаранция за качествена инсталация, пуск и настройка на съоръженията от изпълнителите.

Екотерм Проект ЕАД работи за налагане на устойчив модел за развитие на дистрибуторска мрежа от фирми, партньори, инсталатори, търговци на едро и дребно в страната и чужбина, специализирани в маркетинг, продажба и инженеринг. Наш приоритет също така е създаването на нови алтернативни дистрибуторски канали за отоплителна и климатична техника.



 
Открийте ни в Google+